ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

רוטב המתאים לירקות טריים כמו גזר וסלרי, שומר, אספרגוס וצנון, דגים ופירות ים. כמו כן זוהי תוספת שום טעימה גם לתפוחי אדמה אפויים.

המצרכים:
  • 6 שיני שום כתושות
  • 3 חלבוני ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם לבן טרי
  • 4 כפות חומץ יין לבן
  • 300 מ"ל שמן זית משובח
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  • שמים את השום הכתוש, החלבונים, פירורי הלחם, החומץ ומעט מלח ופלפל בקערת המיקסר וטורפים היטב (אפשר להשתמש במעבד מזון)
  • מוסיפים את שמן במזיגה איטית
  • מוסיפים כפית מים חמים ומתבלים לפי הטעם.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017