ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

חומרים:
  • 300 גר' קמח
  • 300 גר' חמאה
  • 4 ביצים
  • 1 חב' שמנת מתוקה
  • 100 גר' גבינת פטה
  • 100 גר' גבינת קצ'קבל
  • 2 בצלים לבנים
  • 2 בצלים סגולים
  • 1/2 חב' בצל ירוק
  • מלח, פלפל
  • חרדל דיז'ון
אופן ההכנה:
  • להכנת הבצק: במיקסר בעל וו גיטרה או מעבד מזון מערבבים את הקמח, 200 גר' חמאה, 1 ביצה וקורט מלח, עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
  • נותנים לבצק לנוח כשעה במקרר.
  • מחממים את התנור לחום של 180°c.
  • מרדדים את הבצק, מניחים בתבנית, מניחים במקפיא למס' דקות כדי לצנן את הבצק.
  • אופים עד שהבצק חצי אפוי ומוציאים מהתנור (ל 8 דקות בערך)
  • למלית הקיש: בסיר בעל תחתית כבדה ממיסים חמאה ומטגנים את הבצלים שנקצצו.
  • מערבבים בקערה 3 ביצים, 1 שמנת מתוקה, גבינת פטה וקשקבל מפוררות, הבצלים המטוגנים ומתבלים במלח, פלפל וכפית אחת של חרדל.
  • הרכבת הקיש: את המלית שופכים לבצק החצי אפוי.
  • מכניסים לתנור לסיום האפייה (בערך 45 דקות) עד שהקיש יציב וזהוב.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017