ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





המצרכים:

  • 5 קישואים גדולים
  • 3 בצלים גדולים
  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • 3/4 כוס מים
  • 3/4 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • מלח, פלפל שחור לפי הטעם
  • קצת שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:
  • מחממים את התנור לחום בינוני - 180 מעלות
  • מקלפים את הקישואים ומגרדים אותם גס
  • מקצצים את הבצלים
  • סוחטים היטב את הקישואים ושמים אותם בקערה גדולה
  • מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ובוחשים שנית
  • משמנים את התבנית (אפשר לפזר גם קצת קמח לאחר השימון) ויוצקים אליה את הבלילה
  • אופים 50 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017