ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

מתכון זה מתאים לחולי צליאק (בעברית: כרסת) שאינם יכולים לעכל גלוטן.
המצרכים:
  • 6 כוסות פצפוצי אורז
  • 3 גביעי גבינת קוטג'
  • 6 ביצים
  • 1 גביע לבן
  • 4 כפות אבקת מרק בצל (ללא גלוטן)
  • קורט פלפל שחור
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:
  • בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים
  • יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת
  • אופים כ- 50 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) עד שהפשטידה משחימה.




Go Back  Print  Send Page