ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המצרכים:
  • 1 ק"ג קמח
  • 1.5 כפות שמרים של שמרית (גרגרים)
  • 1/2 כפית מלח
  • 3-2 "סיבובים" של שמן (מתיזים שמן תוך כדי סיבוב מעל הקערה)
  • 3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
  • מערבבים את הקמח, המלח, השמרים והשמן
  • מוסיפים בהדרגה את המים, תוך כדי ערבוב. חשוב שהבצק לא יהיה דליל
  • מערבבים ולשים היטב, עד שהבצק נעשה חלק (ככל שתלושו יותר, הבצק ישתפר)
  • מניחים בצד ל-10 דקות
  • צרים מהבצק עיגולים ונותנים להם לתפוח (חשוב להשאיר מרווחים בין העיגולים, כי הם מתרחבים)
  • לאחר שהבצק תפח, מטגנים אותו בשמן עמוק
מגישים עם: ביצה קשה, תפוח אדמה מבושל, טונה, מטבוחה, לימון כבוש, סלט ירקות


Go Back  Print  Send Page