ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

המצרכים (להכנת 4 מנות):
  • 500 גרם פסטה טליאטלה מבושלת
  • 1/2 כוס שמן זית איכותי מתאים לטיגון
  • 900 גרם זוקיני חתוך לקוביות
  • ביצה טרופה
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס
  • כפית צ'ילי יבש
  • 50 גרם חמאה
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • חופן בזיליקום טרי

אופן ההכנה:

  • מחממים את השמן במחבת בעלת דפנות גבוהות ומטגנים את קוביות הזוקיני עם מלח, בכל פעם שכבה אחת. כאשר הקוביות מקבלות גוון זהוב, מעבירים אותן לנייר סופג.
  • מעבירים את הפסטה המבושלת למחבת בה טיגנו את הזוקיני, מוסיפים את הביצה הטרופה תוך כדי ערבוב, מוסיפים חמאה, שמנת מתוקה, מלח ופלפל.
  • מוסיפים את הזוקיני ואת עלי הבזיליקום
  • לפני ההגשה מוסיפים את גבינת הפרמזן המגורדת                  




Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017