ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 
 
 

המתכון מספיק לפיצה בינונית או ל-6-8 פיצות אישיות.

המצרכים:

לבצק:

 

  • 3 כוסות (420 גרם) קמח רגיל
  • 1.5 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן רגיל או שמן זית
  • 1/4 כוס חלב או מים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה רגילה לא משנה איזה סוג (אפשר גם קוטג'), או 250 גרם יוגורט, אשל, לבן או שמנת חמוצה


לרוטב:

רסק עגבניות או רוטב לפיצה או מטבוחה או סלט טורקי.

תוספות:

לפי הטעם: גבינות וירקות למינהם.

אופן ההכנה:

  •   מחממים תנור ל-175 מ' ומשמנים תבנית תנור או נייר אפיה.
  • מערבבים בקערה את חומרי הבצק לפי הסדר הרשום, עד שמתקבל בצק פיצתי אחיד. אם  יצא רטוב מדי,מוסיפים קמח, ואם  יצא יבש , להוסיף מעט מים או חלב.
  • מרדדים את הבצק  עד לעובי דק, מניחים על התבנית, מורחים את רוטב הפיצה ומפזרים את התוספות האהובות עליכם.
  • אופים כ-10-15 דקות, עד שהפיצה נעשית זהובה.





Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017