ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 




 


המתכון הבא הוא מתכון בסיסי לפיצה מבצק פילו. הפיצה קלה להכנה וטעימה ואפשר להוסיף לה תוספות כרצונכם:

המצרכים:
  • נייר אפיה
  • 8 דפי פילו
  • 1/2 כוס חמאה לא מלוחה
  • גבינת פרמזן
  • גבינת מוצרלה
  • עגבניות (מסוג רומא עדיף)
  • בצל סגול
  • טימין
  • מלח ופלפל
אופן ההכנה:
  • מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  • ממיסים את החמאה ומורחים בה את נייר אפיה.
  • מסדרים על נייר האפייה דף פילו - מורחים עליו חמאה ומפזרים בעדינות גבינת פרמזן.
  • מניחים עליו דף נוסף ושוב מורחים עליו חמאה ומפזרים פרמזן. ממשיכים ככה עם כל הדפים.
  • על הדף העליון מוסיפים גם פרוסות בצל סגול, מוצרלה מגורדת ופרוסות עגבניה (אפשר לגוון עם התוספות)
  • קוצצים את הטימין ומפזרים על הכל יחד עם פלפל שחור גרוס ומלח
  • מכניסים לתנור לכ-30 דקות או עד שהבצק משחים. נותנים לזה לנוח עוד 10 דקות עד ההגשה.
בתיאבון!

פיצה מבצק פילו




Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017