ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


חומרים ל- 4 מנות:
  • 4 שוקי עוף ללא עור או חזות מנוקים
  • 1 ביצה
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף שמן
  • 3 כוסות קורנפלקס
  • 4 שיפודי עץ

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות
  • טורפים ביצה, צ'ילי מתוק ושמן עד לקבלת תערובת אחידה
  • שוברים את הקורנפלקס בידיים כך שנוצרים שבבים
  • מניחים את שבבי הקורנפלקס בצלחת שטוחה ואת תערובת הביצה בצלחת עמוקה
  • טובלים את העוף בתערובת הביצה ומעבירים אל הקורנפלקס כך שיצופה מכל הכיוונים
  • אם משתמשים בשוקיים, נועצים בכל שוק שיפוד עץ שנטבל במים ומניחים לרוחב תבנית האפייה, כך שעל דופן אחת השיפוד ועל השנייה החלק העליון של השוק, כך הציפוי יהיה פריך משני הצדדים
  • בעזרת כפית יוצקים מעט מתערובת הביצה על הציפוי ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה


Go Back  Print  Send Page

עיזרו לנו לשדרג את האתר!