ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה.

חומרים:  

לבסיס:   2/3 בסיס עוגת ספוג מוכן של אוסם
           
לקרם:   200 גרם שוקולד
           1/2 כוס סוכר
           250 גרם גבינה לבנה 9%
           1 חבילה מרגרינה
           3 ביצים
   
לציפוי:   3 כפות סוכר
           3 כפות קקאו
           3 כפות מים + 2 כפות רום
           1/2 חבילת מרגרינה
           50 גרם שוקולד

אופן ההכנה:
  • מניחים את הבסיס לעוגת הספוג בתבנית
הכנת הקרם:
  • ממיסים בסיר על אש קטנה מאוד או על אדים את השוקולד, הסוכר והמרגרינה עד לקבלת קרם
  • מפרידים חלבונים מחלמונים ומקציפים את החלבונים
  • מוסיפים את הגבינה והחלמונים לתערובת השוקולד
  • מקפלים את קצף החלבונים לתערובת, ושופכים את התערובת על בסיס העוגה שבתבנית
הכנת הציפוי:
  • ממיסים את כל חומרי הציפוי ויוצקים על העוגה


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017