ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

עוגה קלה להכנה ומדהימה!

חומרים:

לבצק:     250 גרם מרגרינה רכה ללא מלח
             3/4 כוס סוכר
             2 שקיות סוכר וניל
             2 ביצים שלמות
             2 וחצי כוסות קמח תופח

למילוי:     1 כוס סוכר
             2 מכלים שמנת מתוקה
             2 מכלים גבינה לבנה 9% (אפשר גם 5%)

להשבחה: אפשר להוסיף קליפת לימון מגוררת לבצק ו/או לגבינה, להחליף מרגרינה בחמאה וכו'

כלי לאפייה: תבנית גדולה (אם עגולה, רצוי בקוטר 26 ס"מ) ותבנית קטנה (צלחת, מכסה פיירקס או תבנית קטנה חד פעמית)

אופן ההכנה:
  • לשים את הבצק מכל החומרים (אפשר במיקסר)
  • מרפדים בבצק שתי תבניות משומנות: האחת גדולה והאחרת קטנה
  • אופים את שתי התבניות (בתנור שחומם מראש לחום 170°C, עד שהבצק מזהיב (20-30 דקות)
  • מוציאים מהתנור ומפוררים לפירורים את הבצק שבתבנית הקטנה
  • מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה
  • מוסיפים לקצפת את הגבינה, מערבבים ויוצקים בעדינות את התערובת על הבצק האפוי שבתבנית הגדולה
  • משטחים את התערובת ומפזרים את הפירורים באופן אחיד על הגבינה
  • מצננים את העוגה במקרר למשך כמה שעות
  • חוזרים ומספרים לנו איך יצא!


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017