ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

הפעם מדובר בעוגה קלה במיוחד, שאי אפשר להיכשל בהכנה שלה, אך יחד עם זאת טעימה מאד!

החומרים:
750 גרם גבינה לבנה 5%
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת צמחית לקצפת
1 כוס סוכר
250 גרם ביסקוויטים פתי בר
כוס חלב
1/2 חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:
  • מערבלים את הגבינה, אבקת הפודינג, השמנת והסוכר עד לקבלת קרם אחיד.
  • טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחת בתבנית בגודל 20X30 ס"מ.
  • מורחים קרם על הביסקוויטים
  • טובלים עוד ביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה נוספת על הקרם
  • מורחים קרם על השכבה השניה של הביסקוויטים.
  • מגרדים מעל הקרם קצת שוקולד מריר לקישוט
  • מכניסים למקרר לכמה שעות



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017