ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


זהו מתכון לעוגת שוקולד מהירה ומפתיעה  שאפשר להגיש עם שני כדורי גלידה בצד ו/או קצפת.

המצרכים:

בקערה אחת את החומרים היבשים:
  • 2 כוסות קמח מנופה/ תופח
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 3/4 כוס קקאו

בקערה השנייה את החומרים הרטובים:
  • כוס מים/ מיץ תפוזים/ יין
  • כוס שמן
  • 3 ביצים

אופן ההכנה:
  • בקערה היבשה לערבב טוב טוב את החומרים כך שלא יהיו גושים.
  • בקערה הרטובה לערבב טוב, רצוי עם מזלג.
  • להוסיף באופן הדרגתי לתוך הקערה הרטובה את החומרים היבשים, תוך כדי ערבוב עם המזלג. להמשיך לערבב עד שהכל הופך לעיסה אחת אחידה (אפשר להוסיף כוס מים רותחים).
  • לשמן תבנית מרובעת או שתי תבניות אינגליש קייק ולשפוך לתוכן את התערובת.
  • להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
עוגת שוקולד

טיפ לקישוט:
  • לפזר אבקת סוכר למעלה או קצפת צמחית.

ציפוי שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
  • 3 כפות מים
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות קקאו
להמיס הכל על אש קטנה. לאחר שהתערובת הופכת לנוזלית להוריד מהאש ולהוסיף 1/2 חבילת מרגרינה בלי מלח. להמיס את המרגרינה תוך כדי ערבוב. לקרר מעט ולמרוח על העוגה.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017