ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


המצרכים:
  • 1/4 2 כוסות קמח מלא
  • 1 אבקת אפייה
  • כוס וחצי סוכר חום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • כוס שמן
  • 2 כוסות מיץ תפוזים
  • כוס מים רותחים
  • 2 ביצים

אופן הכנה:
  • מערבבים בקערה בינונית את כל המרכיבים היבשים (קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קקאו וסוכר).
  • מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הנותרים, מלבד המים הרותחים.
  • מערבבים בתנועות עדינות את תכולת שתי הקערות ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את כוס המים הרותחים.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת (עגולה בקוטר של 29 או מלבנית 26), אופים בתנור שחומם מראש כ-35-40 דקות בחום של 200 מעלות.
אפשר לצפות את העוגה בשוקולד, תותים, סוכריות צבעוניות או באבקת סוכר


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017