ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


המצרכים:
  • 200 גרם חמאה רכה או מומסת
  • 2 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 4 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם פקאן 
  • כף סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר את החמאה, הסוכר, הביצים, השמנת והקמח עד שמתקבלת עיסה אחידה.
קוצצים את אגוזי הפקאן גס ומערבבים עם כף סוכר.
מוזגים שליש מהתערובת לתבנית משומנת בגודל 27X33 ועל התערובת מפזרים שליש מהאגוזים.
מוזגים את שאר התערובת ועליה את שאר האגוזים.
אופים בחום 175 מעלות במשך כ- 20 דקות.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017