ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


המצרכים:
  • 1 כוס קמח תופח
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות שמן קנולה

למילוי:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

לציפוי:
  • כף שטוחה נס קפה
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות חמאה (כ- 50 גרם)
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 1 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלבונים והחלמונים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כמות הסוכר (חצי כוס).
  • משאר החומרים מכינים בלילה: מקציפים עם מטרפה את החלמונים והסוכר, מוסיפים את השמן וממשיכים לטרוף.
  • מוסיפים את החלב, הקמח וסוכר הוניל.
  • את התערובת שמתקבלת מוסיפים לחלבונים המוקצפים וממשיכים לטרוף בעדינות. מעבירים לתבנית עגולה ואופים בתנור בחום בינוני (כ- 170 מעלות) במשך כ- 40 דקות.
  • מצננים וחוצים את העוגה לשניים.
  • מורחים את המילוי ומניחים את החצי השני של העוגה.
הציפוי:
  • מבשלים את כל המרכיבים יחד בסיר עד להמסת כל החומרים (לא להרתיח). כשהרוטב עדיין חם יוצקים על העוגה. מפזרים למעלה את האגוזים.




Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים