ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


המצרכים:
  • 1 כוס קמח תופח
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות שמן קנולה

למילוי:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

לציפוי:
  • כף שטוחה נס קפה
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות חמאה (כ- 50 גרם)
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 1 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלבונים והחלמונים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כמות הסוכר (חצי כוס).
  • משאר החומרים מכינים בלילה: מקציפים עם מטרפה את החלמונים והסוכר, מוסיפים את השמן וממשיכים לטרוף.
  • מוסיפים את החלב, הקמח וסוכר הוניל.
  • את התערובת שמתקבלת מוסיפים לחלבונים המוקצפים וממשיכים לטרוף בעדינות. מעבירים לתבנית עגולה ואופים בתנור בחום בינוני (כ- 170 מעלות) במשך כ- 40 דקות.
  • מצננים וחוצים את העוגה לשניים.
  • מורחים את המילוי ומניחים את החצי השני של העוגה.
הציפוי:
  • מבשלים את כל המרכיבים יחד בסיר עד להמסת כל החומרים (לא להרתיח). כשהרוטב עדיין חם יוצקים על העוגה. מפזרים למעלה את האגוזים.




Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017