ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


המרכיבים:

לתחתית:
150 גרם פתי בר אסם מרוסקים (או ביסקוויטים אחרים)
75 גרם חמאה מומסת

למלית:
1 ק"ג גבינת שמנת או 9% או מעורב
1 כוס סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג וניל אסם
4-6 ביצים (תלוי בגודל)
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפות קמח רגיל (לא חובה)
קליפת לימון מלימון שלם
2 כפות מיץ לימון
1 סוכר וניל

לציפוי:
2 מיכלי שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני (כ- 170 מעלות)
2. מערבבים בקערה את הפירורים עם החמאה ומשטחים בתחתית התבנית
3. טורפים את הגבינה עם הסוכר, מוסיפים ביצה אחרי ביצה ומערבבים
4. מוסיפים את שאר החומרים לבלילה נוזלית ויוצקים על הפירורים
5. אופים במרכז התנור כ- 15 דקות. מנמיכים את החום ל- 125 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה וחצי.
6. מערבבים בקערה את השמנת עם הסוכר, יוצקים על העוגה וממשיכים לאפות עוד כ- 10 דקות.
7. מכבים את התנור ונותנים לעוגה להצטנן בתוכו, מכסים ומאחסנים.

הצעה להכנת רוטב פירות יער:

המרכיבים:
250 גרם פירות יער קפואים
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:
בסיר קטן מביאים את החומרים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ- 5-7 דקות.

אפשר להגיש עם הרוטב, יום או יומיים לאחר האפיה.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017