ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המצרכים
  • 2 כוסות שומשום
  • 1 כוס בוטנים קלופים (גם מהקליפה החומה) ולא קלויים, כתושים גס
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
  • ממיסים בסיר קטן, על אש בינונית, את הסוכר והדבש ביחד.
  • כשהסוכר נמס לגמרי, מוסיפים את השומשום והבוטנים ומערבבים היטב.
  • ממשיכים לערבב עוד כמה דקות עד שהעיסה כולה מקבלת צבע מוזהב.
  • מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן קלות, ושופכים את העיסה לתוכו.
  • משטחים בעזרת מרית משומנת ולוחצים את העיסה כלפי מטה, ממש מהדקים, שתהיה שכבה אחידה וחלקה עם משטח עליון ישר.
  • כשהעיסה עדיין חמה, מסמנים בעזרת סכין חדה פסים אלכסוניים, פעם מימין ופעם משמאל, כדי ליצור מעויינים, או חותכים קווים לרוחב ולאורך כדי ליצור מרובעים.
  • מכניסים הכל לקירור במקרר למשך שעה לפחות.
  • מוציאים מהמקרר ולפי סימוני הסכין שוברים למרובעים או למעויינים - אם צריך קצת עזרה נוספת משתמשים בסכין כדי שהחיתוך יהיה יפה.
  • שומרים בקופסת עוגיות אטומה. בקיץ מומלץ לשמור במקרר.

עוד מתכונים כשרים לפסח:
 

קערת ליל הסדר

 

כופתאות קמח מצה- קניידלעך

 

מצה בראן

 

בובלה - לביבות אווריריות לפסח

 

פנקייק (חביתיות) לפסח

 

פשטידת קמח מצה

 

עוגת גבינה מצופה שמנת כשרה לפסח

 

עוגת טורט כשרה לפסח

 

עוגיות ריבועיות משומשום ובוטנים כשרות לפסח

 

כדורי גבינה מתוקים - מתכון כשר לפסח

יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017