ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המצרכים:
  • 100 גרם סוכר
  • 200 גרם חמאה/ מרגרינה
  • 1 ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 300 גרם קמח
  • ריבת תות או כל ריבה טעימה אחרת

אופן ההכנה:
  • מעבדים ביחד במערבל מזון את הסוכר, החמאה, ביצה, תמצית וניל  וקורט מלח
  • מוסיפים את הקמח וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק פריך
  • מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק במשטח מקומח וקורצים תחתיות ומכסים (בשכבה המכסה יש לעשות חור קטן באמצע).
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות
  • לאחר שהעוגיות מתקררות, מורחים על התחתיות את הריבה ומכסים עם המכסים עם החור


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017