ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

החומרים:
  • 1 קופסת שימורי תירס גדולה, או 500 גר' גרגרי תירס קפואים שבושלו.
  • 1 פלפל אדום חמוץ כבוש חתוך לרצועות (או מקופסת שימורים, או לאחר בישול במשך 7 דקות ב- 1/3 כוס חומץ ו- 2/3 כוס מים, מקורר).
  • 1 פלפל ירוק טרי חתוך לרצועות.
  • 2 כפות עלי שמיר קצוץ דק
  • 1 בצל לבן קצוץ דק (לא הכרחי)
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק (לא הכרחי)
  • 2 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
  • 100 גרם זיתים שחורים קצוצים דק
  • 4 כפות חומץ
  • 4 כפות שמן
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
  • לערבב את הכל יחד ולהגיש
הצעות הגשה:
  • בקערה שטוחה על מצע עלי חסה
  • בצלחת שטוחה ומסביב עגבניות שרי חצויות
  • בצלחת שטוחה ומסביב פרוסות מלפפונים ירוקים


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017