ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

המצרכים:
  • 1/2 כרוב לבן קצוץ דק
  • 4 גבעולי בצל ירוק, כולל החלק הלבן
  • 1/2 כוס גרגירי אפונה קפואה
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1-2 כפות סוכר
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות גרעיני חמניות
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
אופן ההכנה:
  • מפשירים את האפונה
  • מטגנים מעט את השקדים
  • מערבבים את כל המצרכים



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017