ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

מרכיבים:
  • 3 חצילים בגודל בינוני
  • 3 כפות מיונז גדושות
  • 3 כפות גבינה לבנה 9% גדושות
  • 3 שיני שום מעוכות (לא הכרחי)
  • מלח
אופן ההכנה:
  • קולים את החצילים על האש
  • מסירים את הקליפה ומעבירים את תוכן החצילים למעבד מזון
  • מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים
  • טועמים ומשפרים טעמים אם צריך
רצוי לקרר את הסלט כשלוש שעות לפני ההגשה.

טיפ: קילוף חצילים ופלפלים קלויים: בגמר הקלייה מניחים את החצילים בכלי אטום עד שהם מצטננים, ואז הקליפה נפרדת בקלות מהבשר. חשוב לא לשטוף במים, כי השטיפה פוגמת בטעם.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017