ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 
 



 
המצרכים:
  • 1 כוס גרגרי חומוס יבשים
  • מקל סלרי חתוך גס
  • גזר חתוך גס
  • 2 פלפלים אדומים קלויים ופרוסים לרצועות דקות
  • 1/2 כוס קוסקוס
  • כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, בזיליקום, עירית, אורגנו)
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
  • משרים את החומוס במים למשך הלילה.
  • מבשלים את החומוס במים חדשים עם הסלרי, הגזר, הבצל והשום כ- 45 דקות, עד שהחומוס רך.
  • מסננים, מוציאים את הירקות ומצננים.
  • מערבבים את החומוס עם שאר מרכיבי הסלט ומתבלים במלח ופלפל





Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017