ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
מתכונים למיקרוגל, בישול ואפייה במיקרוגל          
 
 
 





במיקרו אפשר להכין אוכל בן רגע שדומה מאד בטעמו ולעתים אף יותר טעים מאוכל שעבר בישול או אפייה.



כמה טיפים לפני שמתחילים לשימוש במיקרוגל:

בעת בישול במיקרוגל אין להשתמש בכלי מתכת.

כדאי להימנע מבישול במיקרוגל של מזונות המכילים אחוז שומן גבוה.

כדי להבטיח בישול אחיד כדאי לסובב את המנה לאחר מחצית הזמן.

מנות מזון אחידות וקטנות יתבשלו מהר יותר ואחיד.

כיסוי האוכל עוזר לשמור על הלחות הרצויה.

כשמחממים מוצרים מאוד קלים, מומלץ לשים במיקרוגל גם כוס מים. כך המים יספגו חלק מקרינת המיקרוגל וזה יתן תוצאות טובות יותר.
 
נסו לא לשים שום דבר על גבי המיקרוגל. אם אי אפשר להימנע מכך, וודאו שמה ששמתם לא חוסם את סורגי האוורור של המכשיר.
 
אל תפעילו את המיקרוגל כאשר הוא ריק. זה יכול להזיק למגנטרון (הרכיב שיוצר את גלי המיקרו).
 
יש להימנע מהנחת חפצים כבדים מדי בתוך המיקרוגל (אפשר למצוא מידע על קיבולת המשקל המקסימלי של המכשיר במדריך).

פשטידת גבינות ותירס בספל במיקרוגל

לחץ כאן לפרטים נוספים

פסטה במיקרוגל

לחץ כאן לפרטים נוספים

עוגת שוקולד במיקרו בספל קפה

לחץ כאן לפרטים נוספים

אורז אחד אחד במיקרו

לחץ כאן לפרטים נוספים

פרנץ' טוסט בתוך מאג בשתי דקות

לחץ כאן לפרטים נוספים

אומלט במאג במיקרוגל

לחץ כאן לפרטים נוספים




Go Back  Print  Send Page