ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

עוגיות קרות מדהימות לקיץ, עשויות מתערובת שקדים קצוצים וקליפות הדרים מסוכרות (לא חובה) המודבקים יחד בשוקולד.

החומרים:
  • 200 גרם שקדים מולבנים (שהוסרה מהם קליפתם החומה)
  • 100 גרם קליפות הדרים מסורות קצוצות
  • 100 גרם צימוקים בהירים
  • 350 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
  • לפזר את השקדים על תבנית ולקלות אותם תחת אסכלה חמה (גריל) עד שיזהיבו קלות.
  • לצנן את השקדים ולקצוץ אותם לשבבים מאורכים.
  • לערבב את השקדים עם הקליפות המסוכרות ועם הצימוקים.
  • לשבור את השוקולד לחתיכות ולשים בקערה. להניח את הקערה מעל סיר מים רותחים ולהמיס את השוקולד. לערבב את השוקולד המומס לתוך תערובת השקדים והקליפות.
  • בעזרת 2 כפיות, להכניס כמות קטנה של התערובת לתוך סלסלות נייר קטנות.
  • לצנן את הממתקים עד שיתקשו. לשמור במקרר בכלי מכוסה היטב.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017