ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





המרכיבים:
  • 400 גרם בצק עלים
  • 1 ביצה טרופה
  • 250 גרם שמנת להקצפה 35% שומן
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 6 קונוסים לאפייה
אופן ההכנה:
  • מפשירים את הבצק בטמפרטורת החדר
  • חותכים את הבצק לפסים שווים של שלושה ס"מ רוחב ומגלגלים אותם על הקונוסים, כאשר בכל סיבוב יש לעלות ס"מ אחד על הסיבוב הקודם
  • מברישים את הבצק קלות עם הביצה הטרופה
  • מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות בחום של 200° או עד קבלת צבע חום בהיר.
  • מוציאים מהתנור ונותנים לקונוסים להתקרר
  • מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר, שולפים את הקונוסים מהבצק ומזליפים לתוכם את השמנת
  • מקשטים כל אחד מהקונוסים עם תות טרי ומגישים, אם רוצים, אפשר לפזר לפני ההגשה מעט אבקת סוכר מעל הקונוסים




Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017