ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
המצרכים:

1 כוס קורנפלור
1/2 כוס קמח תפוח אדמה/ קמח חומוס/ קמח אורז
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית קסאנטן גאם
1 אבקת אפיה
1/3 כוס כמו סוכר
1 כפית סיבים תזונתיים/ משפר אפיה 10
2 ביצים
1 שמנת / גביע יוגורט
100 גר' חמאה מומסת
1 כף סילאן

ניתן להוסיף: חמוציות/ אגוזים/ אוכמניות ללא סוכר/ צימוקים

אופן ההכנה:
מערבבים במערבל את כל החומרים היבשים. בקערה נוספת מערבבים היטב בעזרת מטרפה את הביצים, השמנת וסירופ הסילאן.
מוסיפים את החומרים לתערובת היבשה, מערבבים ומוסיפים את החמוציות (או תוספת אחרת לבחירתך).
יוצקים את העיסה לתבנית שקעים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30 דקות.

באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, סוכרים וגלוטן.

 


Go Back  Print  Send Page