ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המרכיבים:

280 גרם קמח (2 כוסות)
3 כפות דבש
6 גרם אבקת אפיה (2 כפיות)
200 גרם סוכר (1 כוס)
50 גרם חמאה
50 גרם שמן תירס/קנולה (1/4 כוס)
50 גרם חלב (3/4 כוס)
2 ביצים מס' 1
1/8 כפית ונילין
1/2 תפוז מגורד

אופן ההכנה:
1. מחממים מראש תבנית לחום בינוני 160-170 מעלות
2. טורפים את הביצים, הסוכר, הדבש, החמאה, השמן והחלב ביחד במהירות בינונית במשך כ- 5 דקות.
3. מוסיפים את כל החומרים היבשים, לא מערבבים הרבה אלא עד שהכל מתאחד והופך לבלילה חלקה.
4. מכינים תבנית עם שקעים (תבנית מסיליקון- אין צורך לשמן, תבנית ממתכת - יש לשמן קלות) או מנג'טים (עטרות נייר).
5. מוזגים לתבניות המאפינס עד כ- 2/3 גובה ואופים כ- 15 דקות בחום בינוני או עד שהקיסם שנעצנו יוצא יבש.

הצעות לשדרוג:
ניתן להוסיף שוקוצ'יפס, אוכמניות וכד'.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017