ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





המתכון מתאים ל- 8-10 מנות.

המצרכים:
1 חבילת בצק עלים
100-200 גרם גבינה מגוררת

לרוטב:
1 חבילת בצל ירוק קצוץ דק
50 גרם חמאה
1 סלסילת פטריות טריות פרוסות
1 כף גדושה של קמח
1 מיכל שמנת לבישול
50 גרם גבינה צהובה או קשקבל
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
1 שן שום

אופן ההכנה:

בסיר בינוני מטגנים את הבצל בחמאה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, עד שהרוטב מסמיך ומצננים.
מרדדים מעט את הבצק ומחוררים קלות, מניחים בתבנית פאי גדולה עם נייר אפיה. יוצקים מעל את הרוטב הקר. מפזרים גבינה מגוררת.
אופים בחום גבוה (200 מעלות) כ- 40 דקות.

טיפ: ניתן להשתמש בתבנית שקעים עבור מנות אישיות, רק לא לשכוח לגזור עיגולי נייר אפייה ולהכניס לכל שקע. אפשר להשתמש בבצק טורקי "פילס" של מעדנות או אין צורך לרדד לפני.



+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017