ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 





(מתכון פתוח לאלתורים)

מצרכים:
  • בצק עלים מרודד
  • 1 סלט תורכי (או מטבוחה) מוכן
  • גבינה צהובה פרוסה
  • תוספות אפשריות: זיתים בלי חרצנים, גבינה מלוחה חתוכה לקוביות, אגוזי קשיו, טונה ועוד כיד הדמיון
אופן ההכנה:
  • מרדדים בצק עלים ומורחים עליו סלט תורכי או סלט מטבוחה
  • מניחים שורה אחת (לאורך הבצק) של פרוסות גבינה צהובה
  • מגלגלים לגלילה (רולדה) ופורסים
  • במרכז כל עיגול אפשר להוסיף זית/ קוביית גבינה מלוחה/ אגוז קשיו
  • מניחים בתבנית ואופים בחום בינוני 20-30 דקות, או עד שהבצק מזהיב ונראה פריך
(אפשר להשתמש במקום בבצק עלים במלאווח מופשר מעט)





Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017