ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 






מצרכים:
  • 15 גרם שמרים טריים
  • אחת ושלושת רבעי כוסות מים פושרים (425 מ"ל)
  • 700 גרם קמח לבן
  • כף ורבע מלח

אופן ההכנה:
ממיסים את השמרים טריים במים הפושרים.
מוסיפים את השמרים לקערה עם הקמח הלבן והמלח.
לשים
מתפיחים
חובטים להוצאת בועות
לשים ויוצרים צורת לחם
מכסים ומתפיחים עוד 45 דקות
אופים כ- 35 דקות בתנוא בחום של 220o.





Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017