ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

הלחם הוא מאכל שהחלו להכינו כבר בתקופת האבן החדשה שהחלה בערך בשנת 9,500 לפני הספירה במזרח התיכון.
בתקופה זו החקלאות התפתחה מאד והחקלאים ייצרו מגוון של כלים שהיו נחוצים לגידול, עיבוד וקציר של תבואה.
הגירסה הראשונה של הלחם היתה דבק גרעינים אפוי, שנעשה מתבואת דגנים ומים וכנראה התגלה במקרה כאשר נאפה בטעות, או בכוונה תוך כדי ניסויים במים וקמח מדגנים.
נבגי שמרים יכולים להימצא בכל מקום, כולל על משטח של גרעיני דגנים,  לכן כל בצק שהושאר לנוח החמיץ באופן טבעי וכך נוצר הלחם הראשון.

לעמוד הראשי של ההמצאות                            רוצה לקבל עדכונים מהאתר באי מייל?



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017