ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 



למה לא טוב לטגן עם שמן זית?

מכיוון שטמפרטורת השריפה של זמן הזית נמוכה ולעיתים יישרף שמן הזית לפני שנגיע לדרגת הטיגון הרצויה לנו.


איך מטגנים מאכלים בלי שיהיו מלאים בשמן ושמנוניים?

הסיבה לשמנוניות יתר של מאכלים היא חום לא נכון של השמן. קיים מדד מדויק המסייע לוודא כי השמן מוכן לקבל מוצר לטיגון: נוטלים על קצה האצבע מעט מים ומטפטפים טיפה בתוך השמן. אם נוצרות בועות קטנות, סימן שהשמן חם ומוכן לטיגון. אם הבועות מתיזות מאוד, נראה כי הטמפרטורה גבוהה מדי. אחרי הטיגון, רצוי לעטוף בנייר סופג את המנה על מנת להסיר את השומנים המיותרים.


איך מחממים חמאה?

את החמאה מחממים ביחד עם שמן. כשמחממים חמאה לבד היא נשרפת ומשנה את ההרכב הכימי שלה, משנה את טעמה ומאבדת את הערכים התזונתיים. השמן המתחמם יחד איתה מונע מהחמאה להישרף.


איך מטגנים צ'יפס?

צ'יפס צריך לטגן בחום לא גבוה מדי, מפני שאז הוא יישרף ולא יהיה עשוי מבפנים.
כדאי להוסיף כף חומץ לשמן שבו מיטגן הצ'יפס כדי שיספוג פחות שמן.

למה כדאי להוסיף לטיגון בשמן חתיכת קשה של לחם או חתיכת גזר?
חתיכת הלחם או הגזר מונעים את התזת השמן הרותח וגורמים לשמן להישאר צלול זמן רב יותר בזמן הטיגון.

לטיפ הבא                    רוצה לקבל טיפים למטבח באי מייל שלך?                 לטיפ הקודם



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017