ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

מנה אחת מכילה 400 קלוריות. המתכון מספיק ל- 6 מנות.

המצרכים:

6 כרעיים (טריות)
2 כוסות גרעיני חיטה שטופים ומושרים במים קרים במשך 3 שעות
2 בצלים יבשים חתוכים ל-4
4 שיני שום שלמות קלופות
1 כפית חוויאג' למרק
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
בסיר כבד המתאים לתנור מטגנים את העוף בשמן עד ההשחמה.
מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל, משחימים ומוסיפים את החיטה והשום.
מתבלים בפלפל וחוויאג'.
מערבבים היטב ומכסים ב- 3 ליטר מים רתוחים.
מוסיפים אבקת מרק ומחזירים את העוף.
שומרים על רתיחה עדינה למשך שעתיים. בודקים נוזלים (מוסיפים רק מים רותחים והמים תמיד חייבים לכסות את החמין + קצת מעל).
מוסיפים מלח לפי הטעם ומכניסים לתנור לחום של 100 מעלות למשך לילה שלם.



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017