ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 




חתיכות חזה עוף מוקפצות בלימון ושמיר שמזכירות את הטעם של מאכלים יווניים. 
להשלמת הארוחה אפשר להגיש: ברוקולי אפוי ואורז מלא.

המתכון מתאים ל-4 מנות
זמן הכנה כולל: 30 דקות

המצרכים:
4 חתיכות של חזה עוף לשניצל (מבקשים מהקצב)
קצת מלח ופלפל שחור
3 כפיות שמן זית או שמן קנולה
1/4 כוס בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
1 כוס מרק עוף (הכוונה לנוזל, לא לכוס אבקת מרק!) מאבקת מרק מופחת נתרן
2 כפיות קמח
2 כפות שמיר טרי קצוץ
1 כף מיץ לימון 

אופן ההכנה:
מפזרים על חתיכות החזה מלח ופלפל לפי הטעם על שני הצדדים. מחממים במחבת על אש בינונית-גבוהה כפית וחצי של שמן. 
שמים את חזה העוף במחבת וצורבים במשך 3 דקות בערך מכל צד, עד שהוא מקבל צבע לבן עם קצת שחום. מעבירים לצלחת עם נייר כסף.
מנמיכים את האש ומוסיפים למחבת עוד כפית וחצי של שמן. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה. מקציפים בכוס נפרדת את המרק, הקמח , מיץ לימון וכף שמיר קצוץ ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים את הרוטב עד שהוא מתעבה תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות. מחזירים לסיר את חתיכות חזה העוף ומבשלים עד שחזה העוף מוכן כ- 4 דקות. מוציאים לצלחת ומקשטים עם עלה של שמיר.

הרכב תזונתי:
קלוריות- 173 במנה
שומן- 6 גרם
כולסטרול- 64 מ"ג
פחמימות- 3 גרם
סוכר- 0
חלבונים- 24 גרם
סיבים תזונתיים- 0 גרם
נתרן- 236 מ"ג
אשלגן- 219 מ"ג
 
בונוס: סלניום (30% מהתצרוכת היומית המומלצת)


    רוצה לקבל עדכונים מהאתר באי מייל?





Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017