ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

איך מתאימים את היין לרוטב או התבשיל אותו מכינים?

להלן מספר קווים מנחים:
  • ככל שניחוחות היין עדינים יותר, כך גם הרוטב אותו אנו מכינים יהיה עדין יותר.
  • אם אנו משתמשים ביין עם ניחוח דומיננטי, הרוטב צריך להיות דומיננטי יותר גם הוא.
  • יין בסגנון מתוק מלווה רטבים מתוקים או מלוחים.
  • שימוש מוגזם בתבלינים דומיננטיים (כמו הל, קינמון, ציפורן, וניל, ג'ינג'ר וכד') עלול להשתלט על הטעמים ועל ההנאה שבשתיית היין.
  • מומלץ להשתמש ביין עצמו כתבלים ברוטב.
  • מומלץ להגיש אוכל עדין יותר עם יינות מתיישנים, מעודנים.
  • מומלץ לשדך יין למאכל שבו יש שילוב של עשבי תיבול ותבלין חריף: הצירוף עשוי להגביר את הניחוח של היין.
אל תשכחו, איכות התוצאה הסופית תלויה באיכות המזון, הרטבים והיין הנבחר.



לטיפ הבא                    רוצה לקבל טיפים למטבח באי מייל שלך?                 לטיפ הקודם






Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017