ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המרכיבים:
  • 4 סלקים בינוניים מגורדים בפומפייה גסה
  • 2 כפות חומץ
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס מים
  • 1 תפוח אדמה גדול מקולף חתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כרוב קצוץ דק
  • 3 עגבניות טריות מקולפות ומרוסקות/ מגורדות (לא חובה)
  • קורט מלח ופלפל לתיבול
אופן ההכנה:
  • שמים את הסלק, החומץ, המים והשמן במחבת טפלון ומכסים. מבשלים ומערבבים מדי פעם במשך כ- 40 דקות, עד שהסלק כמעט מוכן (אם צריך, מוסיפים קצת מים).
  • לאחר שהסלק מוכן מרתיחים בסיר אחר מים ומוסיפים את תפוח האדמה ולאחר מכן את הסלק מהמחבת.
  • מבשלים 10 דקות.
  • מוסיפים כרוב ועגבניות ומבשלים עוד רבע שעה
  • מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם.


    אפשר להגיש עם שמנת או קרם פרש. אפשר לאכול גם קר.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017