ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 






המתכון הבא הוא קל להכנה, אבל התוצאה מדהימה:

המצרכים:

לשכבת השוקולד הלבן:
  • 600 גר' שוקולד לבן
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 6 כפות אגוזי פקאן מסוכרים טחונים
  • 6 כפות פיסטוק טחון
לשכבת השוקולד המריר:
  • 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר
  • 200 גר' חמאה
  • קמצוץ מלח
  • 900 גר' שוקולד מריר
  • 1 כוס חלב
אופן ההכנה:

שכבת השוקולד הלבן:
  • ממיסים את השוקולד הלבן על בן מארי (אמבט מים חמים)
  • מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
  • מורידים מהאש, מוסיפים את הפקאן והפיסטוק ומערבבים היטב
  • מניחים ניילון נצמד על תבנית אלומיניום, שופכים את התערובת של השוקולד הלבן ומשטחים.
  • מכניסים למקרר לחצי שעה
שכבת השוקולד המריר:
  • מרתיחים את השמנת המתוקה, הסוכר, החמאה והמלח
  • מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים היטב
  • מוסיפים את החלב
  • לאחר שהוצאנו מהמקרר את השכבה של השוקולד הלבן (אחרי חצי שעה) שופכים את התערובת על השוקולד הלבן, משטחים, מכסים ומכניסים לפריזר לשעתיים. מוציאים מהפריזר חצי שעה לפני שרוצים להגיש. לאחר חצי שעה חותכים לצורה הרצויה (קוביות או מלבנים) ומגישים.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017