ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





המצרכים:
  • בצק עלים או בצק שקונים לאמפנדס
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 ביצים קשות
  • פלפל אדום
  • זיתים ירוקים ללא גרעינים
  • פלפל שחור, מלח, פפריקה מתוקה, אורגנו
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות, מטגנים אותו עד שיזהיב, מוסיפים פלפל אדום חתוך לחתיכות קטנות ואת הבשר.
מוסיפים לסיר ביצים קשות מגורדות או חתוכות, זיתים חתוכים לחצי ואת התבלינים.
מצננים קצת את התערובת.
קורצים מהבצק עיגולים, ממלאים אותם בתערובת, סוגרים את הבצק ומהדקים את השוליים עם קצה המזלג.
מורחים ביצה טרופה ואופים בתנור בחום בינוני כ- 20 דקות, עד שיזהיבו.



+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017