ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 
 

איך מציירים ציור משוקולד שיצא מדהים כמו הדיוקן של אודרי הפבורן בתמונה?
ציור משוקולד של אודרי הפבורן
אל תדאגו, אתם לא צריכים ציוד מיוחד או כישרון ציור יוצא דופן כדי לצייר ציור כמו זה. רק קצת עדינות וריכוז.
תוכלו לבחור כל נושא שתרצו לתמונה: חברים, בני משפחה, דמות אהובה מהקולנוע או הטלויזיה, לוגו של חברה וכד'.
את התמונה שיצרתם תוכלו להניח על עוגה או לשים אותה לקישוט על צלחת.

המצרכים:
  • תמונה
  • שוקולד כהה ושוקולד לבן. מומלץ להשתמש בשוקולד כהה עם 72% קקאו
  • חתיכת קרטון או מגש
  • נייר סלוטייפ
  • נייר קלף
  • שקיות פלסטיק קטנות
  • שיפוד מבמבוק או קיסם
לפני שתתחילו, חישבו באיזה נושא אתם רוצים לעשות את התמונה. בתמונות מסוגננות קל יותר להשתמש.
סגנונות התמונות שקל לעבוד איתם הם:
קריקטורות, קומיקס, קווים, הדפסה, ארט נובו, פופ ארט, צלליות ועוד.
תוכלו למצוא תמונות בעזרת חיפוש בגוגל באמצעות מילות מפתח או לעבוד ישר על נייר הקלף עם תמונה שמצאתם במגזין.

אתם יכולים גם לצייר לבד תמונות מקוריות ישר על נייר הקלף או לסגנן תמונות משלכם עם פוטושופ כפי שתוכלו לראות בסרטון הבא:








זוהי התמונה המקורית בה השתמשו במקרה הזה, של השחקנית האמריקאית אודרי הפבורן:
תמונה של אורי הפבורן

זוהי התמונה לאחר העיבוד בפוטושופ*.


את התמונה המודפסת הדביקו עם נייר סלוטייפ על הקרטון. עכשיו כסו את התמונה בנייר הקלף והדביקו גם אותו.
אם ציירתם ישירות על נייר הקלף, הדביקו אותו בצורה ישרה על הקרטון.

ציור משוקולד



כעת מתחילים לצייר:
מומלץ להתחיל את הציור עם הצבעים הכהים יותר, במיוחד כאשר יש לכם תמונה עם קווי מתאר.
חתוכים דק את השוקולד הכהה יותר ומכניסים אותו לתוך הפינה של שקית הניילון.
ממלאים קערה במים חמימים, טובלים בה את פינת השקית עם השוקולד ולשים בעדינות מדי פעם, כדי לוודא שאין גושים.
דואגים שהטמפרטורה של המים לא תעלה מעל 50 ° C כדי שהשקית לא תימס.

ראו הדגמה בתמונה:
שוקולד מומס בתוך שקית
לאחר שנמס השוקולד בשקית, גוזרים את קצה הפינה שלה לחור קטן ומתחילים לצייר את השכבה הכהה של התמונה, לפי הציור שמודבק מתחת לנייר הקלף.
שטחים גדולים אפשר למלא ישירות מהשקית, לקווים דקים ופרטים קטנים היעזרו בשיפוד הבמבוק או הקיסם.






לאחר שסיימתם את השכבה, הניחו את הציור במקרר כדי שיתקשה.

לאחר שהשוקולד התקשה, הגיע הזמן לשלב את הגוונים הבהירים יותר.
כדי ליצור גוון בהיר של חום, מערבבים חתיכות שוקולד לבן עם שוקולד מריר וממיסים שוב בתוך השקית.
מתחילים לצבוע את המקומות שבהם יש גוונים חומים בהירים. אם עוברים בטעות עם גוון בהיר על כהה זה לא נורא, לאחר סיום הכנת התמונה לא יראו את זה.
לאחר סיום הצביעה מכניסים שוב למקרר להתקרר ולהתקשות
.



לאחר שהתמונה התקשתה, הגיע החלק הקל - מילוי הרקע בשוקולד לבן.
בשלב זה מפזרים שוקולד לבן מומס בשקית על כל התמונה. מתחילים עם המסגרת ולאחר מכן יוצקים שכבה עבה מספיק כדי שהשוקולד יהיה יציב.
היזהרו לא להשתמש בשוקולד חם מדי כדי לא להמיס את השכבות הקודמות שהכנתם!





מנערים מעט את התמונה כדי להוציא את בעוות האוויר.
מכניסים למקרר בפעם האחרונה.

לאחר שהציור התקרר מספיק, הופכים את התמונה בזהירות ומפרידים אותה מהנייר.
מניחים על צלחת, עוגה או כל משטח אחר שתרצו ו... ט- דם, הנה התוצאה:




* שימו לב שכאשר התמונה עובדה בפוטושופ הפכו אותה לצד השני, כדי שלאחר סיום הצביעה היא תתהפך בחזרה לצד המקורי שהיתה בו קודם.
המקור לכתבה: eyecandy
 


Go Back  Print  Send Page