ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 




1. יש להימנע מחום ישיר- סיר רותח או תבנית חמה על גבי השיש עלולים לגרום לסדקים ופיצוצים.

2. אין לטפס ולעלות על פינות השיש- זה עלול לגרום לשברים.

3. יש להימנע ממגע ישיר של מרכיבים חומציים בשיש כגון: לימון, תפוז, עגבניה וכד'. הם עלולים להשאיר כתמים בלתי מחיקים.

4. יש להימנע משימוש בתבלינים כהים כמו: פפריקה וכורכום ישירות על משטח השיש, גם הם עלולים להשאיר כתמים.

5. אין להשתמש במסירי שומנים למיניהם. הם פוגעים בברק ומשאירים כתמים.

6. אין לגרד באמצעות סכין את השיש, זה גורם לחריצים ושריטות.

7. אין להשתמש בברזל כלים לשפשוף השיש- זה מותיר חריטות בשיש.

                                                    רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?



עוד טיפים בנושא המטבח:

מה הבעיה עם החלב?

פורסם ב: 07/01/2017
המשך לקרוא »

ביצה קשה בצורת לב ♥

פורסם ב: 10/12/2016
המשך לקרוא »

איך להכין פסטה מהר

פורסם ב: 27/01/2015
המשך לקרוא »

סודות במטבח- טיפים מעולים להכנת אוכל

פורסם ב: 28/10/2014
המשך לקרוא »

איך לנקות סירים ומחבתות שרופים בקלות ובמהירות

פורסם ב: 27/10/2014
המשך לקרוא »

איך ואיפה לקטוף פטריות

פורסם ב: 26/09/2014
המשך לקרוא »

עובדות על אבוקדו

פורסם ב: 18/09/2014
המשך לקרוא »

קופסת פיצה ידידותית לאדם ולסביבה

פורסם ב: 14/09/2014
המשך לקרוא »

7 מיתוסים על שוקולד

פורסם ב: 23/08/2014
המשך לקרוא »

איך אוכלים נכון מאכלים מסביב לעולם?

פורסם ב: 15/08/2014
המשך לקרוא »
יש 4 עמודים
1  2 3 4   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page