ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





את קונפיטורת החצילונים המתוקה הזאת אפשר להגיש בצד מנות כמו פטה כבד, כבד צלוי ומאכלי עוף.

מתכון לקונפיטורת חצילונים- לכמות של 2 ק"ג

המצרכים:
1 ק"ג חצילים קטנים
1 ק"ג סוכר
2 מקלות קינמון
5 ניצני ציפורן שלמים
מיץ מלימון אחד



אופן ההכנה:
מחוררים את החצילים בעזרת מזלג.
מרתיחים אותם בסיר מים במשך 10 דקות או עד שהם מתרככים.
מעבירים למסננת ומחכים 10 דקות.
מחזירים את החצילים לסיר ומוסיפים להם סוכר, קינמון וציפורן.
מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס ומתקרמל.
מוסיפים את הלימון ומבשלים כשעה ורבע על אש קטנה, עד שהחצילונים סופגים את הקרמל היטב.
מקררים ושומרים בצנצנת או קופסה. לא חייבים לשמור במקרר. הקונפיטורה טובה לשימוש עד שנה מיום ההכנה.








עוד מתכונים למימונה:
 

מתכון למופלטה

 

מתכון לסיגרים ממולאים בפיסטוקים הל ולימון

 

מתכון למרציפן

 

מתכון למעמול

 

קונפיטורת חצילונים

 

ז'אבן- ממתק נוגט מרוקאי



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017