ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 





מתכון למרציפנים תוצרת בית - לכמות של כ-20 יחידות

המצרכים:

100 גרם שקדים מולבנים
100 גרם פיסטוקים קלופים
50 גרם אבקת סוכר
3 כפות סירופ רוזטה


 
אופן ההכנה:

טוחנים את השקדים, הפיסטוקים ואבקת הסוכר במעבד מזון ליצירת אבקה דקה.
מוסיפים את סירופ הרוזטה כף אחר כף, טוחנים יחד עד לקבלת מרקם של מרציפן. אם צריך, מוסיפים עוד כף רוזטה. אם המרקם דביק מדי, מוסיפים שקדים טחונים.
מגלגלים את עיסת המרציפן לגליל בקוטר של 1.5 ס"מ. אפשר לפזר על המשטח שקדים טחונים כדי למנוע הידבקות.
בעזרת גלגלת פיצה או שפכטל חותכים את הגליל לפרוסות ברוחב 1 ס"מ.



עוד מתכונים למימונה:
 

מתכון למופלטה

 

מתכון לסיגרים ממולאים בפיסטוקים הל ולימון

 

מתכון למרציפן

 

מתכון למעמול

 

קונפיטורת חצילונים

 

ז'אבן- ממתק נוגט מרוקאי



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017