ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

מתכון למופלטה שמספיק לכ-25-30 מופלטות



מצרכים:
1 ק"ג קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
מים
שמן



אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במים עד שהמרקם של הבצק הופך להיות כמו גומי, לא דליל ולא סמיך מדי (את המים מוסיפים לפי הצורך, תוך כדי לישת הבצק עד הגעה למרקם הרצוי).
לשים בידיים או במיקסר ויוצרים כדורים קטנים.
מניחים את כדורי הבצק הקטנים בתבנית משומנת למשך כשעה.
פותחים את הכדורים עם הידיים עד שהם הופכים לבצק דק-דק.
מטגנים במשך כמה שניות במחבת על אש קטנה או במולטי-שף (אין צורך לשמן את המחבת).
ברגע שהופכים את המופלטה לצד השני, מניחים עליה את המופלטה השנייה. הופכים גם אותה ומיד מניחים עליה את השלישית וכך הלאה, עד שכדורי הבצק נגמרים.
מפרידים את המופלטות אחת מהשניה. מגישים עם חמאה ודבש בצד אותם מורחים על המופלטות וזוללים.






עוד מתכונים למימונה:
 

מתכון למופלטה

 

מתכון לסיגרים ממולאים בפיסטוקים הל ולימון

 

מתכון למרציפן

 

מתכון למעמול

 

קונפיטורת חצילונים

 

ז'אבן- ממתק נוגט מרוקאי



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017