ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 




 
איך מכינים ספלים או כוסות משוקולד? לא תאמינו כמה שזה קל ופשוט-

המצרכים:
 
שוקולד נמס מכל סוג שהוא מטומפרר (בערך 50 גרם לכל ספל, תלוי בעובי שאתם רוצים ובגודל התבנית) 
תבניות לקאפקייקס מסיליקון 
מברשות צבע קטנות 

הוראות הכנה: 
בעזרת המברשות צובעים שכבה דקה של שוקולד על גבי החלק הפנימי של כל שקע בתבנית הקאפקייקס. 
מכניס את התבניות למקרר לעשר דקות. 
מוציאים וצובעים שכבה שנייה דקה של שוקולד על גבי השכבה הראשונה. 
מכניסים את התבניות למקרר לעוד עשר דקות. 
מוציאים את כוסות השוקולד בזהירות מחוץ לתבניות. 

את כוסות השוקולד שומרים במקום קריר. אי אפשר לאפות איתן אבל אפשר למלא אותן בכל דבר שהוא נוזלי או קרמי, או בממתקים קטנים כמו סוכריות.
כוס שוקולד
כוס השוקולד לאחר ההוצאה מתבנית הסיליקון
כוס שוקולד
כוס השוקולד ריקה (השתמשנו בשוקולד אגוזים שהוא פחות נוח להכנה)



ספל שוקולד
כוס השוקולד אחרי שמילאנו אותה במעדן חלב בטעם שוקולד
כוס שוקולד
אחרי קישוט עם רויאל אייסינג צבעוני

עוד תמונות של ספלים וכוסות משוקולד



לעמוד המתכונים                                                        רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?



+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017