ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 
 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 
 
יום המקרון הצרפתי- 20/3



יום המקרון הצרפתי הוא יום חג לכבוד העוגיות הצרפתיות, האפויות קלות, שעשויות משתי עוגיות שמחוברות זו לזו כשביניהן קרם.

המקרון הוא שם כללי לעוגיות אפויות קלות, שהבצק שלהן לא מכיל קמח, חמאה, שמן או מרגרינה, ומבוסס על קצף חלבונים וסוכר.



מי המציא את המקרון הצרפתי?

את המקרון הצרפתי המציא פייר דפונטן (Pierre Desfontaines), קונדיטור ממעדניית לאדורי שבפריז. הוא המציא את הרעיון של עוגיה המורכבת משתי שכבות בצק מקרון שביניהן מילויים שונים המחזיקים את השכבות יחד, כמו קרם חמאה, ריבה או גנאש.

המקרונים הצרפתיים לא רק טעימים ובעלי מרקם עדין וממכר, אלא באים במגוון טעמים וצבעים מרהיבים, ממש חגיגה לעיניים.


מקרונים באריזת מתנה (קישור)



לכבוד יום המקרון הצרפתי, הכינו מקרונים צבעוניים, או קנו בקונדיטוריה מקרונים טעימים ואל תשכחו לכבד אותי. 



  



ללוח הימים המיוחדים בשנה      ה-20 במרץ הוא גם יום האושר וגם יום הרביולי



 
עוד ימים מיוחדים בחודש מרץ:


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים