ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 
 




 
יום האבטיח - 3/8

הוא ירוק בחוץ, אדום בפנים ועד שאתה לא טועם אותו אתה לא יודע אם הוא מוצלח או לא. האבטיח הוא אחד הפירות הכי טעימים ופופולריים בקיץ, אם לא ה.
ב-100 גרם אבטיח יש 90% מים, 0% שומן, 0% כולסטרול, 0% נתרן, 112 מ"ג אשלגן (3% מהתצרוכת היומית הדרושה לנו), 8 גרם פחמימות (2% מהתצרוכת היומית), 0.4 גרם סיבים תזונתיים (1%), 6 גרם סוכר, 0.6 גרם חלבון (1%),  ויטמין C (13% מהתצרוכת היומית) ויטמין A, ברזל (1%), מגנזיום (2%). 
יש אנשים שמומחים בבחירת אבטיחים ויודעים איך לבחור אבטיח טוב. 
השיטות לבחירת אבטיח:
נותנים מכה קלה על הקליפה ומקשיבים- אם הצליל חלול סימן שהאבטיח בשל.
אם הגבעול בקודקוד האבטיח יבש ונתלש בקלות, ככל הנראה יש לכם ביד אבטיח טרי.
חפשו אבטיח עם קליפה חלקה וללא סדקים.
אבטיח שהקליפה שלו מזכירה בריחה קצת מלון הוא אבטיח מושלם.
אבטיח שהקליפה שלו בצבע ירוק בהיר אינו בשל.
והשיטה הבטוחה מכולן- בקשו מהמוכר לחתוך את האבטיח לשניים ולטעום.

יום האבטיח  



ללוח הימים המיוחדים בשנה             מי נולד היום?





Go Back  Print  Send Page