ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 


איך מכינים חטיפי פיתה טעימים שישדרגו את ארוחת הערב ויהפכו אותה לכל כך טעימה שאף אחד לא יוכל להפסיק לאכול-



המצרכים
פיתות כמספר האנשים (אפשר פיתה לאדם או פחות)
שמן זית
תוספות כמו: זעתר, שום, שומשום, גבינה בולגרית, גבינת פטה, פלפלים, חצילים, עגבניות מיובשות וכל מה שבא לכם.

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 250 מעלות
חוצים את הפיתות באמצע, כך שיווצרו שתי שכבות לכל פיתה.
על כל חצי של פיתה (החצי הפנימי פונה כלפי מעלה) מורחים שמן זית.
מפזרים זעתר או שומשום (לפי הטעם) ואת התוספות החביבות עליכם.
מכניסים לתנור לעשר דקות בערך.
מוציאים כשהפיתות הופכות לפריכות וחומות בצדדים.
הפיתות לפני הכניסה לתנור, עם שמן, חתיכות קטנות של עגבניות מיובשות, חצילים, פלפלים חריפים ועוד  

פיתה עם שמן זית, גבינת שמנת, חצילים וזיתים שחורים, אחרי היציאה מהתנור  
צלחת מלאה בחתיכות פיתה מגרות 








עוד מתכונים:
 

מתכונים לראש השנה

 

מתכונים לחנוכה

 

מתכונים לפסח

 

מתכונים למימונה

 

מתכונים לחג שבועות

 

סלטים קרים

 

עוגיות קלות להכנה

 

פשטידות ומאפים קלים להכנה

 

עוגות קלות להכנה

 

רטבים ומרקים קלים להכנה

יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017